LED  energiezuinig en onderhoudsvrij

LED’s zijn zeer efficiënte lichtbronnen. Dankzij het lage stroomverbruik, Ledspot greenthumbde extreem lange levensduur en de steeds flexibeler wordende toepassingsmogelijkheden, is LED-verlichting de moderne en energiezuinige keuze voor steeds meer verlichtingstoepassingen.

DE VOORDELEN VAN LED:

  • LED is eenvoudig te installeren.

  • LED geeft een helder en modern licht.

  • LED bespaart op energie en onderhoudskosten.

Ons assortiment LED spots is geschikt voor vervanging van uw bestaande verlichting. Halogeenlampen, gloeilampen en PAR spots, voor alle traditionele lampen kunnen wij u een energie zuinig exemplaar aanbieden. De LED spots voldoen aan de hoogste eisen en zijn geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en lichtkleur. De lampen zijn minimaal CE gekeurd en voldoen aan alle strenge veiligheidsen gezondheidsnormen. Ons complete pakket LED vervangers kenmerkt zich door:

  •  Diverse lampvoeten: MR16, GU 10, E27, PAR spots, etc.

  •  Aantrekkelijk prijs met korte terugverdientermijn, meestal korter dan 1 jaar.

  •  Grote lichtopbrengst en toch rustig, warm en comfortabel licht.

  •  Dimbaar met meeste bestaande dimmers op de markt.

  •  Verschillende lichtkleuren oplopend van 2700K (warm white) tot 5000K (Natural White).

 

 


                                      LED Panelen

P2

De LED panelen geven zeer gelijkmatige lichtspreiding met een zeer beperkte schaduwwerking. Het strakke uiterlijk geeft uw kantooromgevingen een chique uiterlijk. Naast het standaard lage energieverbruik heeft u ook nog de mogelijkheid tot dimmen wat nog eens een extra energiebesparing oplevert. Kenmerkend voor onze LED panelen is de zeer eenvoudige montage in een systeemplafond. Vervang uw bestaande TL verlichtingsarmatuur door een LED paneel. U kunt dit doen zondeP4r ingewikkelde aanpassingen, het is plug and play. De LED panelen zijn zeer geschikt voor kantoren, scholen en vergaderruimtes.

 

 


                                   LED  TL- Buizen

Wij leveren een compleet assortiment LED TL buizen geschikt voor toepassing in kantoren, garages en of magazijnen. Kenmerk van deze LED TL-buizen is de lange levensduur, hoge lichtopbrengst en led LGeen zeer laag energieverbruik. De LED TL-buizen zijn verkrijgbaar in de lichtkleuren, warm white, natural white en cool white. Er kan gekozen worden voor een transparante of opaal witte kunststof kap. Onze buizen hebben verschillende manieren vanelektronische voeding, buizen met een interne driver (IPS- internal power supply) en buizen met een externe driver (EPS-external power supply). Hierdoor zijn wij in staat ook bij toepassing op grotere hoogtes voldoende lichtsterkte te behalen op het werkvlak.

 

 


                     Straat/ terreinverlichting

Straat- en terreinverlichting hebben veel branduren en zijn vaak op hoogte aangebracht. Door toepassing van LED straat en terreinverlichting behGT LED street variant (2)aalt u een grote besparing op energie- en onderhoudskosten. Ook de veiligheid op uw terreinen neemt door toepassing van LED armaturen aanzienlijk toe door het grote kleuronderscheid onder LED licht. Bewakingscamera’s hebben een beter beeld van de omgeving en er treed minder omgevingshinder op door “spreidlicht”. De LED straat- en terreinverlichtingsarmaturen zijn gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en kunnen gemakkelijk op bestaande verlichtingsmasten worden gemonteerd. Afhankelijk van de diameter van de paaltop of uitlegger zijn eventueel adapterringen beschikbaar voor een goede pasmaat.

 


                                   Bouwlampen

black floodlight

Traditionele halogeen bouwlampen verslinden energie en worden gekenmerkt door hoge wattages, veel warmteontwikkeling en een korte levensduur. LED bouwlampen zijn zeer geschikt voor het uitlichten van objecten, toegangsdeuren, terreinen, hekken, gevels etc. Onze LED bouwlampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en wattages oplopend van 10 Watt naar zelfs meer dan 200 Watt. Tevens heeft u de optie om de lampen te voorzien van aanwezigheidsdetectie en/of lichtsensor voor een nog grotere energiebesparing.

 

 


                                                        Neem contact op voor meer informatie