T5 Verlichting

                             BESPAART DIRECT TOT 50% OP ENERGIEKOSTEN

                                             RWSinstallatieRWSinstallatie

De simpele toepassingvan de T5 Bespaar Adapter maakt energiezuinige T5 TL buizen geschikt voorgebruik in het oude armatuur. Zonder de T5 Bespaar Adapter past de energiezuinige buis namelijk niet in het bestaande TL armatuur. De T5 Bespaar Adapter kost slechts een fractie van een compleet nieuw hoogfrequent armatuur. Dit maakt de terugverdientermijn van uw investering zeer kort. Een ouderwetse T8 lamp verbruikt in een gemiddeld kantoor voor €30,- aan energie per jaar. Door toepassing van de T5 Bespaar Adapter die in het oude armatuur past, zal met de nieuwe T5 lamp nog maar voor € 17,- aan energie per jaar worden verbruikt. Een besparing van 45% en een kostenbesparing van € 13,- per lamp per jaar! Daarbij hebben de T5 Bespaar Adapters een extreem lange levensduur. Samen met de levensduur van de T5 lampen die tot wel 3x langer meegaan dan de ouderwetse TL buizen loopt uw besparing snel op tot 50%. De toepassing van T5 Bespaar Adapters wordt ondersteund door MKB Nederland en het Energiecentrum.

 

 


                         De T5 inlegarmaturen

Armatuur 4x14-MAT-4L-300dpi_gallary (1)Voor situaties waarbij het bestaande armatuur vervangen dient te worden door een nieuw armatuur, denk hierbij aan nieuwbouw, renovatie, einde levensduur van de bestaande traditionele T8 TL armaturen, bieden wij u een complete range energiezuinige hoogfrequent T5 inlegarmaturen. Deze T5 inlegarmaturen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in kantoren, bedrijfspanden, winkels, scholen en andere openbare gebouwen. Onze armaturen zijn voorzien van geperforeerde zijplaten en parabolisch raster. De design armaturen hebben behalve een extra fraai uiterlijk een beeldschermvriendelijk karakter.Armatuur 2x28-MAT-4L-300dpi_gallary (2)

VERHOOGD RENDEMENT                                                       De serie T5 inlegarmaturen wordt gekenmerkt door optimale lichtopbrengst, dit komt mede tot stand door een hoog reflectierendement van minimaal 85%.

 

 

 

 


                   T5 OPBOUWARMATUREN

Oude armaturen met slecht werkende of afwezige reflector kunnen worden vervangen door een IP 65 hoogfrequent opbouwarmatuur. Ook zijn deze armaturen zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie van de bestaande traditionele T8 TL. De T5 Opbouwarmaturen hebben een stof- en spatwaterdichte policarbonaat prismakap. Deze T5 opbouwarmaturen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in garages, (vochtige en stoffige) bedrijfsloodsen, boerenbedrijven etc.  LED-HELDER-P-300dpi (1)        

KORTE TERUG VERDIENTIJD           

Met het vervangen van het oude armatuur 2×58 Watt door een hoogfrequent 1×58 Watt, realiseert u bij minimaal dezelfde lichtopbrengst een besparing van maar liefst 60% op de verlichtingskosten per armatuur.

 

 

 

 


 

                                                        Neem contact op voor meer informatie