SOLAR EDGE               SolarEdgeLogo300

 

SolarEdge Technologies, een wereldwijde marktleider in DC-optimalisatie, levert electronica voor het monitoren van de winning van zonne-energie tot op moduleniveau voor particuliere, commerciële en grootschalige zonne-fotovoltaïsche installaties. Het SolarEdge productportfolio omvat optimizers voor module optimalisatie, een webportaal voor monitoring tot op moduleniveau en omvormers die speciaal ontwikkeld zijn voor het werken met optimizers.

 

SolarEdge omvormersMet het SolarEdge systeem beschikt elk zonnepaneel over een eigen MPP-tracker (Poweroptimizer). Hiermee wordt elk zonnepaneel onafhankelijk geoptimaliseerd. Bij schaduwsituaties generen zonnepanelen met SolarEdge Poweroptimizers 25% meer stroom ten opzichte van een conventionele omvormers waarbij de hele string hinder van schaduw ondervindt.

 

        SOLAR EDGE  SYSTEEM

Een SolarEdge systeem bestaat uit drie onderdelen. Alle zonnepanelen worden geïnstalleerd met een eigen Power Optimizer die aan de achterzijde van het zonnepaneel wordt gemonteerd. Een centrale omvormer zet de gelijkspanning van de zonnepanelen om in wisselspanning. Via online monitoring is de opbrengst per zonnepaneel te volgen.


 

                                                                   Vraag vrijblijvend een offerte aan