JA Solar

                           JA  SOLAR        

JA Solar is opgericht in 2005 en staat genoteerd op de beurs “NASDAQ” sinds 2007. JA Solar behoort wereldwijd tot de grotere fabrikanten van zonnecellen. Ook heeft JA Solar ruime ervaring met de productie van zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de TÜV, IEC, UL en MCS normeringen.

JA Solar is verticaal geïntegreerd. De wafers, cellen en zonnepanelen worden allen binnen huis geproduceerd. JA Solar heeft de beschikking over high tech faciliteiten waar op grote schaal kwaliteits PV producten worden geproduceerd.

 

                  JA SMART MODULE    Met  Tigo Energy®’s  PV optimizers

JA Solar Mono Smart Module 260Wp voorzien van Tigo Junction Box, voor het bereiken van module-niveau diagnostiek, maximale energie opbrengst door module niveau DC optimalisatie van energieverbruik en vermindering van de boog en veiligheidsrisico’s. Integratie van de module optimizer in de junction-box met gepatenteerde Smart Curve-technologie, die het mogelijk maakt tot 30% langere strings en  veelzeggende balance-of-system (BOS) besparingen.

jasolar TigoPanelenfabrikant JA Solar en Tigo Energy hebben onlangs  JA smart module lijn met optimizer gelanceerd. De smart module integreert Tigo’s technologie in de verdeelkast, wat resulteert in een hoge conversie-efficiëntie, verbeterde veiligheid, verbeterde panel-level monitoring, en het gebruik van tot 30% langere strings.

“Smart modules zijn een belangrijke stap vooruit voor de gehele branche,” aldus de heer Yong Liu, Chief Operating Officer van JA Solar. De smart modules zijn een opwindend product dat toont onze betrokkenheid bij het leiden van de industrie door middel van innovatie. Tigo’s oplossing helpt ons voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten voor de functionaliteit en betrouwbaarheid. Tigo is een waardevolle technologie en marketing partner voor ons. “

JA Solar gebruikt alleen de hoogste kwaliteit componenten van de beste leveranciers voor haar producten.Technologie van Tigo Energy voldoet aan deze strenge norm. Bijvoorbeeld, Tigo onlangs aangekondigd dat haar optimaliseren oplossing voldoet aan de NEC snel kan worden gestopt eisen in de VS, waardoor slimme modules JA om daarmee te voldoen aan de door de nieuwe code 2014 gestelde eisen. In het algemeen worden alle JA Solar producten die zijn vervaardigd door middel van een geautomatiseerde, in-house procedure, die werd gecontroleerd en gecertificeerd door PI-Berlijn en zonne-IF. Naast de succesvolle PID-certificering, worden de producten van het bedrijf gecertificeerd door TÜV SÜD en ETL voor de lange termijn betrouwbaarheid, barre klimaat milieu uithoudingsvermogen, en andere aanvullende certificeringen.

 

                                                                   Vraag vrijblijvend een offerte aan